OVER ONS

Custom Stock Parts is sinds 2020 onderdeel van Machinefabriek van der Waal. Samen produceren wij klantspecifieke producten en houden deze voor u op voorraad. U bepaalt wanneer de producten op maat geleverd moeten worden. Custom Stock Parts biedt hiermee een uitkomst voor onderdelen die in enkele stuks of in kleine series terugkerend gebruikt worden. Natuurlijk slaan wij uw waardevolle producten onder de vereiste condities op, geconserveerd en verwarmd.

Kwaliteit als altijd
Als onderdeel van Machinefabriek van der Waal kennen wij de producten van onze klanten door en door. Aan de dienstverlening verandert dan ook niets, behalve de naam boven de opdrachtbevestigingen en facturen. Deze lopen voortaan via Custom Stock Parts B.V.

Zo werkt levering op afroep
Allereerst geeft u in de productaanvraag uw wensen door. Denk aan aantallen, afname, minimum voorraad, maximum voorraad en verwachte doorloopsnelheid. Ook geeft u de gewenste levertijden binnen de periode van de verbintenis door.

Stap voor stap naar optimale condities
Na uw aanvraag informeren wij u over de prijs van het eerste product en ieder opvolgend product in dezelfde bestelling. Op basis daarvan bepaalt u de grootte van de eerste serie. Deze seriegrootte nemen wij vervolgens in productie. Na levering van de eerste onderdelen overleggen we of alles naar wens is. Dan bepaalt u definitief onder welke condities uitgeleverd moet worden. Dit resulteert in de definitieve prijs, inclusief de kosten voor opslag en levering. Vervolgens neemt u de bestelde producten binnen de afgesproken tijd af.

Voor een doorlopende minimale voorraad gaan wij uit van een doorlooptijd van maximaal twee jaar. Na eventueel stopzetten van de verbintenis wordt de actuele voorraad uitgeleverd. Dit omvat uiteraard nooit meer dan de door u aangegeven maximale voorraad.

Specifiek vraagstuk?
Geen werkstuk is ons te gek. Wilt u een aanvraag of bestelling doen, of heeft u een specifieke vraag, neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.